Salosen torppa myydään nettihuutokaupassa – päiväkotikäytöstä poistuneen kiinteistön lähtöhinta 0 euroa

Salosen torppa jäi pois päiväkotikäytöstä viime vuonna. Nyt se menee myyntiin nettihuutokauppaan. Arkistokuva: Pekka Lehmuskallio

Rauman kaupunki myy päiväkotikäytöstä poistuneen Salosen torpan kiinteistön nettihuutokaupassa. Pyynpäässä sijaitseva rakennus tulee myyntiin Huutokaupat.com-palveluun.

Lähtöhinta on 0 euroa, ja tarjouksia voi tehdä 6.–29. elokuuta.

Liki 3000 neliön suuruinen tontti on mahdollista vuokrata tai ostaa. Tontilla sijaitsevat päärakennuksen lisäksi pieni asuinrakennus, aitta ja talousrakennus.

Tontti on juuri valmistuneessa asemakaavassa osoitettu erillispientalojen korttelialueeksi, ja sille on varattu 85-neliöisen talousrakennuksen lisärakentamismahdollisuus.

Torppaan pääsee tutustumaan torstaina 27. elokuuta klo 15–17.

Kaupunki poistaa kiinteistöltä tarvitsemansa irtaimiston lopullisen kauppakirjan allekirjoittamiseen mennessä, tiedotteessa todetaan. Kiinteistölle jäävä irtaimisto jää ostajan vastuulle.

Salosen torppa jäi pois päiväkotikäytöstä viime vuonna Rauman kaupungin tekemän mittavan varhaiskasvatuksen rakenneuudistuksen myötä.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Salosen torpan tontille tuli hinta ja huvilavuokriin takaisinveto

Vain tilaajille Rauma kiristänyt tahtia turhien kiinteistöjen karsimisessa - "Jos ei ole käyttöä niin heti aletaan miettiä, vuokrataanko, myydäänkö vai puretaanko"

Vain tilaajille Uusi yritys varhaiskasvatuksen uudistuksesta - metsäeskari jäämässä pois