Avoimien ovien -tapahtuma SAMKissa - kansainvälisiä herkkuja koulutustarjonnan ohessa

Melanie Haugeneder tarjoili SAMKin Avoimien ovien -tapahtumassa saksalaisia ruokaherkkuja. Tarjolla oli muun muassa ilmakuivattua kinkkua, joka oli hänen vanhempiensa tilalta. Mukana tarjoilemassa oli myös Stephan Sigl. Kuva: Esa Urhonen

Opiskelupaikkaa pohtivat nuoret pääsivät tutustumaan tiistaina Satakunnan ammattikorkeakoulun koulutustarjontaan.

Kuudetta kertaa järjestetyssä Avoimet ovet -tapahtumassa opiskelumahdollisuudet avautuivat työpajojen kautta toisen asteen opiskelijoille.

Tapahtumakoordinaattorin Kirsi Nurmi-Rantasen mukaan paikalle odotettiin noin sataa nuorta lähinnä Rauman ja Eurajoen kouluista.  

Työpajoihin tutustumisen lomassa vierailijat pääsivät maistelemaan myös vaihto-opiskelijoiden loihtimia kansainvälisiä herkkuja.

Saksasta Raumalle opiskelemaan saapuneet Melanie Haugeneder, Stephan Sigl sekä Matthias Schröll olivat ottaneet jo kotoa lähtiessään mukaansa kansallispuvut, joissa he nyt tarjoilivat typpillistä saksalaista sormiruokaa sekä suklaasta ja kekseistä valmistettua makeaa herkkua.

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.