Sammutustyöt jatkuivat läpi yön Rautatienkadulla

Kolmen asunnon omakotitalo paloi korjauskelvottomaksi. Poliisi: "Tutkimukset ovat edelleen käynnissä, mutta meillä on nyt käsitys, mistä palo on lähtenyt leviämään."

| Päivitetty

Kaksikerroksinen, kolmen asunnon omakotitalo paloi korjauskelvottomaksi sunnuntaina iltapäivällä alkaneessa tulipalossa.

Yksi ihminen vietiin sairaalaan. Hänen vammansa eivät Satakunnan pelastuslaitoksen tietojen mukaan olleet vakavia.

Tekninen tutkinta saatiin suoritettua maanantain aikana. Palon syttymissyytä ei vielä täysin varmaksi tiedetä.

– Poliisin tekninen tutkinta kävi maanantaina kohteessa tekemässä tutkimuksia. Näytteet menevät vielä keskusrikospoliisin laboratorioon tukittaviksi. Tutkimukset ovat siis edelleen käynnissä, mutta meillä on nyt käsitys, mistä palo on lähtenyt leviämään, tutkinnanjohtaja Jyrki Laine kertoo.

– Kiinteistö on luovutettu omistajille jälkivartiointiin. Heidän pitää tarkkailla kiinteistöä tasaisin väliajoin myöhäiseen iltaan asti, jotta eristeenä käytetty puru ei pääsisi kytemään ja syttymään uudelleen, Laine kertoi maanantaina iltapäivällä.

Ilmoitus palosta Rautatienkadulla tuli pelastuslaitokselle sunnuntaina kello 17.06. Enimmillään palopaikalla oli 11 yksikköä, muun muassa savusukeltajia.

Illan aikana revittiin pois kattorakenteet. Yöllä palomiehet sammuttivat palopesäkkeitä ja purkivat lattioita. Pelastuslaitos kehotti sunnuntaina illalla lähistön asukkaita pitämään ikkunat ja ovet suljettuina.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut