Sarjamaraton luvassa: Kaikki synnit -sarjan toinen kausi elokuvateatteriin myös Raumalla

Kaikki synnit -rikossarjan toinen kausi esitetään elokuvateattereissa. Sarjan kaikki jaksot näytetään elokuvateatteri Iso-Hannussa 22.10.

Kansainvälisestikin menestyneen Kaikki synnit -sarjan toinen tuotantokausi tulee nähtäväksi Elisa Viihteen Aitio -suoratoistopalvelun ohella myös elokuvateattereihin kautta maan. Se nähdään myös Raumalla.

Jaksoista 1–3 ja 4–6 koostuvien näytöksien kesto on hieman yli kaksi tuntia kerrallaan. Kausi esitetään Iso-Hannussa 22.10. yhteen pötköön. Välissä on väliaika.

Mika Ronkaisen ja Merja Aakon käsikirjoittaman ja Ronkaisen ohjaaman rikossarjan toisella kaudella palataan ajassa taaksepäin, vuoteen 1999.

Tapahtumat sijoittuvat samaan lestadiolaiseen Varjakan kylään kuin ensimmäisellä kaudella. Kylässä sattunutta henkirikosta tutkii vanhempi konstaapeli Jussi Ritola (Matti Ristinen).

Toinen tuotantokausi kuvattiin alkuvuodesta 2020 pääosin Oulun seudulla. Rooleissa nähdään Ristinen ohella muun muassa Inka Kallén, Laura Malmivaara ja Risto Tuorila. Ensimmäisen kauden näyttelijöistä ovat mukana Johannes Holopainen ja Kreeta Salminen.

Katso traileri täältä.

Kaikki synnit sai ensi-iltansa Elisa Viihteen Aitiossa huhtikuussa 2019. Sarja palkittiin Göteborgin elokuvajuhlilla parhaasta käsikirjoituksesta. Lisäksi yli 30 maahan myyty sarja kilpaili Zürichin festivaalilla parhaan tv-draaman palkinnosta. Se valittiin myös Lyypekin filmijuhlille.

Kaikki synnit Iso-Hannussa 22.10. klo 17.