Sata-soten kuntakierros vierailee keskiviikkona Eurassa

Sata-soten kuntakierros pysähtyy keskiviikkona 16. marraskuuta Eurassa. Euran tilaisuus pidetään urheilutalolla kello 15–17.30.

Tilaisuudessa on tarkoitus keskustella siitä, mikä sosiaali- ja terveyspalveluissa toimii ja mikä ei?
Keskustelijoina ovat muun muassa muutosjohtaja Terttu Nordman sekä muutosagentit Pirjo Rehula ja Mirja Antila. Lisäksi tavattavissa on Euran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, kunnan johtoa sekä Sata-soten valmistelussa mukana olevia päätöksentekijöitä.

– Paikalla kulloinkin oleva asiantuntijaporukka on asukkaiden haastettavana ja valmiina ottamaan kantaa sekä keskustelemaan esille nousevista asioista, sanoo Nordman.

Kuntakierroksella ei kuulla luentoja tai pidetä pitkiä puheita. Sen sijaan kävijöiden tutustuttavana on messupisteitä, joissa keskustellaan palveluiden asiakaslähtöisyydestä, terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä ja eriarvoisuuden vähentämisestä, lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelman toteuttamisesta, ikäihmisten kotihoidon ja kaikenikäisten omaishoidon vahvistamisesta sekä osatyökykyisten työllistymisestä.

– Lisäksi tapahtumissa on eri näytteilleasettajien pisteitä, joissa voi tehdä omaan hyvinvointiin liittyviä testejä, Nordman kertoo.

Sata-soten kuntakierros saapuu Raumalle 24. marraskuuta.