Satakunnan Älykäs maaseutu -kehittämisohjelma kommentoitavana toukokuun puoliväliin saakka

Satakunnan ely-keskuksen laatima Älykäs maaseutu -kehittämissuunitelma on julkaistu kommentoitavaksi. Ely-keskus on tehnyt suunnitelmaa yhteistyössä Satakunnan maaseudun yrittäjien, organisaatioiden ja asukkaiden kanssa.

– Yhteisenä tavoitteenamme on ollut rakentaa suunnitelma, joka vastaa mahdollisimman hyvin satakuntalaisia tarpeita ja luo innostavasti mahdollisuuksia vahvistaa satakuntalaisen maaseutumme elinvoimaisuutta, ely-keskuksen kehittämisasiantuntija Salme Pihlajamaa toteaa tiedotteessa.

Suunnitelman perusteella ohjataan EU:n maaseuturahaston myöntämää rahaa kehittämishankkeisiin ja yritystukia Satakunnan maaseudun kehittämiseen. Suunnitelma on paikallinen osa EU:n yhteistä CAP27-maatalouspolitiikkaa.

– Kommentteja ja ehdotuksia suunnitelmaluonnokseen voi jättää joko organisaationa tai yksittäisen asukkaan näkökulmasta. Kaikki mielipiteet ovat arvokkaita ja otamme ne huomioon, Pihlajamaa kertoo.

Ely-keskus järjestää aiheesta webinaarin keskiviikkona 5.5. Teams-kokouksena. Webinaari on kello 8.30–12, ja siinä esitellään kommentoitavaa olevaa suunnitelmaa.

Satakunnan Älykäs maaseutu -kehittämissuunnitelmaan voi tutustua Satakunnan ely-keskuksen verkkosivuilla osoitteessa https://www.ely-keskus.fi/maaseudun-kehittaminen. Samalta sivulta löytyvät myös lisätiedot webinaarista ja ilmoittautumisohjeet