Satakunnan Keskusta sai uuden toiminnanjohtajan Eurasta

Kiukaisista kotoisin oleva, nykyisin Kauttualla asuva oli ehdolla kuntavaaleissa keskustan listoilta, muttei tullut valituksi. Nyt työ puolueen hyväksi jatkuu Satakunnan Keskustan toiminnanjohtajana. Kuva: Keskusta

Satakunnan Keskustan toiminnanjohtajaksi on valittu euralainen Leena Pellikka. Valinta tehtiin piirihallituksen kokouksessa viime perjantaina, ja Pellikka aloittaa tehtävässään 1. heinäkuuta.

Pellikka on työskennellyt aikaisemmin markkinointiviestinnän, myynnin ja asiakasyhteyksien parissa. Hän on koulutukseltaan tradenomi ja hänellä on myös johtamisen erikoisammattitutkinto.

Keskustan toiminnassa hän on ollut mukana niin paikallisyhdistyksessä, kunnallisjärjestössä kuin piirihallituksessakin. Pellikka oli mukana myös Eeva Kallin eduskuntavaalikampanjassa. Järjestötoimintakokemusta häneltä löytyy varsinkin Leader-toiminnasta.

– Koen, että minulla on paljon annettavaa Keskustalle, erityisesti viestinnässä ja markkinoinnissa sekä kampanjoinnissa. Myös sosiaalisen median parissa pystyn auttamaan Satakunnan Keskustaa. Tarvitsemme Satakunnassa vahvaa Keskustaa, joka pitää huolen palveluista ympäri maakuntaa ja toimii maltillisesti ääripäiden välissä, Pellikka sanoo tiedotteessa.

Nykyinen vt. toiminnanjohtaja Tarja Kiviniemi jatkaa Satakunnan Keskustanaisten toiminnanjohtajana.