Satakunnan kokoomusnaisten puheenjohtajaksi raumalaisnimi

Kokoomusnaisten piirin puheenjohtajaksi valittiin Anu Sallinen Raumalta.

Satakunnan kokoomusnaiset tiedottaa, että yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Anu Sallinen Raumalta. Piirin kokoomusnaiset valitsi Sallisen puheenjohtajakseen syyskokouksessa Porissa.

Varapuheenjohtaja on Viliina Välimäki Noormarkusta ja taloudenhoitajana jatkaa Hannele Seppä Porista. Hallituksen muut jäsenet ovat Britta Raitala Porista, Marja Lampela Raumalta, Mirja Viitasalo Kankaanpäästä, Oili Rastas-Anttila Kokemäeltä ja Virpi Äijö Ulvilasta. Tilintarkastajana jatkaa KHT Elina Kaura.

Anu Sallinen kertoo tiedotteessa, että Satakunnan kokoomusnaiset lähtee tuleviin eduskuntavaaleihin vaaliteemalla "kohtaa ihminen". Vaalit ovat kokoomusnaisten mukaan kotitalousvaalit, joiden keskiössä ovat arjen kustannukset, palvelujen ja elämisen laatu sekä turvallisuus. Satakuntalaisille tärkeiksi teemoiksi mainiaan liikenneyhteydet ja koulutus.

– Ohjelmamme on ihmistä lähellä, ja saa varmasti hyvän vastaanoton, sitten kun vaalityö turuilla ja toreilla käynnistyy, Sallinen toteaa tiedotteessa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut