Satakunnan sairaanhoitopiirin hankkeille avustusta

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt sosiaali- ja terveydenhuollon kansallisesta kehittämisohjelmasta (Kaste) 2,8 miljoonaa euroa Länsi-Suomen Kaste-alueelle Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallinnoimalle kahdelle hankkeelle vuosille 2014–2016.


Yhteisvoimin kotona – ikääntyneiden kotiin annettavien palveluiden ja kuntoutuksen kehittäminen -hankkeelle on myönnetty valtionavustusta 1,5 miljoonaa euroa sekä Pois syrjästä – lasten ja nuorten syrjäytymisen ja ylisukupolvisten ongelmien ehkäiseminen -hankkeelle 1,3 miljoonaa euroa.


Yhteisvoimin kotona -hankkeessa ovat mukana Satakunnan sairaanhoitopiiri, Huittinen, Köyliö, Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä ja sen jäsenkunnat, Parainen, Perusturvakuntayhtymä Akseli sekä Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä.


Pois syrjästä -hankkeessa ovat mukana Satakunnan sairaanhoitopiiri, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Köyliö, Luvia, Nakkila, Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä, Pori, Rauma, Salo ja Säkylä.