Satakunta-tietäjä seikkailee netissä

Satakunta saa kesällä oman elämyksellisen ohjelmasarjan. Satakunta-tietäjä -nettisarjassa seikkaillaan viiden jakson ajan Rauman saaristossa selviytyen, Merikarvialla kalastaen, Pomarkussa erä-elämää harrastaen, Jämin aktiviteeteissa viilettäen ja Yyterin alueella rentoutuen. 

Ohjelman kuvaukset ajoittuvat kesäkuun ensimmäiselle viikolle ja jaksot ilmestyvät netissä kesätorstaisin 25.6. alkaen. Kuvaustiimin muodostavat porilaiset mediatyöläiset Sami Rehmonen ja Antti Kyyrö, jotka myös esiintyvät sarjassa.

Sarjan myötä maakunnan markkinoinnissa otetaan reipas askel kohti tarinallisuutta ja tv:stä tuttua kerrontatyyliä – pilke satakuntalaisessa silmäkulmassa. 

Seikkailuohjelma on osa Satakuntaliiton koordinoimaa maakunnan markkinointia, jonka tavoitteena on lisätä Satakunnan kiinnostavuutta niin matkailu- ja virkistyskohteena kuin työympäristönä ja asumispaikkana sekä maakunnassa että maakunnan ulkopuolella. Sarjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat yhteistyössä Satakuntaliiton kanssa Miaco Cinema ja Luova toimisto Pilke.