Satakuntaliitto haastaa kehumaan maakuntaa ja sen asukkaita somessa

Satakuntaliitto etsii sosiaalisen median Parasta Satakunnassa -kampanjalla Satakunnan parhaita puolia, vaiettuja helmiä ja mukavia ihmisiä.

Osallistua voi Instagramissa kuvalla tai videolla hashtagilla #parastasatakunnassa. Kampanjan etenemistä voi seurata Satakunta.fi-Facebook-sivulla.

Videotervehdyksensä on jo jättänyt Euroopan mestaruuden ja MM-pronssia voittanut porilaislähtöinen nyrkkeilijä Elina Gustafsson, jonka mielestä parasta Satakunnassa ovat ihmiset ja huumori.

– Vain satakuntalaiset ymmärtävät sitä lakonista huumoria ja joskus negatiivistakin puhetta eivätkä ota siitä itseensä. Mun kumppani on myös Satakunnasta. Meidän suhteemme ei toimisi niin hyvin kuin toimii, ellemme ymmärtäisi toisiamme, Gustafsson sanoo.

Tulevilla viikoilla Satakuntaliiton Satakunnasta-Instagram-sivulla paljastuu, mitä muun muassa Nooralotta Nezirin, Matti Mattssonin, Eino Grönin ja Kirsi Alm-Siiran mielestä on parasta maakunnassa.

Maakuntajohtaja Asko Aro-Heinilä toivoo, että mahdollisimman moni satakuntalainen osallistuisi.

– Omalta osaltani voin sanoa, että parasta Satakunnassa on Rauman Lapin ja Eurajoen välinen laaja luontoalue, jossa eri vuodenaikoina omaehtoisesti liikkuessa ja toimiessa voi saada uutta perspektiiviä omiin kokemuksiinsa ja näkemyksiinsä.

Parasta Satakunnasta -kampanja kestää 21.7. saakka. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi yhden päivän lippua Porispereen.

Kampanjan Satakuntaliitolle tuottaa Glad Media.