Satoja kaasupulloja levisi ojaan Eurassa

Satoja teollisuuden käyttöön tarkoitettuja nestekaasupulloja levisi ojaan torstaina rekan perävaunun suistuttua ojaan Eurassa. Pelastuslaitos sai hälytyksen Eurantielle kello 12.40.

Rekan perävaunun jarruletku katkesi, jolloin jarrut jumiutuivat ja perävaunu kaatui ojaan. Myös osa vetoauton kaasupullolastista kaatui tielle.

Tien toinen kaista oli suljettuna pitkälle iltaan, sillä kaasupullot jouduttiin nostamaan ojasta ja kaatuneesta perävaunusta yksitellen.

Onnettomuus ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Huono keli aiheutti torstaina illansuussa Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa useita tieliikenteen onnettomuuksia. Suurimmassa osassa selvittiin kuitenkin säikähdyksellä ja lievillä peltivaurioilla.

Huittisissa neljä ihmistä loukkaantui pakettiauton ja kuorma-auton törmäyksessä. Onnettomuus sattui kello 16.30 Tampereen tiellä. Kuorma-auto törmäsi pakettiauton perään, jolloin kuorma-auto kaatui ojaan. Kuljettaja ja kaksi matkustajaa loukkaantuivat lievästi. Lieviä vammoja sai myös pakettiauton kuljettaja.

Valtatie 8:lla Pyhärannassa sattui alkuillasta vähän ennen viittä rekan ja henkilöauton nokkakolari, jossa selvittiin ilman henkilövahinkoja. Ajoneuvot vaurioituivat, ja tien toinen kaista oli parisen tuntia suljettuna.