Satoja tehtäviä: Lounais-Suomen poliisin viikonloppu oli kiireinen

Syysloman alkua edeltävä viikonloppu on pitänyt Lounais-Suomen poliisin varsin kiireisenä. Aivan kesän vilkkaimpien viikonloppujen tehtävämääriin ei kuitenkaan ole päästy, poliisi tiedottaa.

Perjantai- ja sunnuntaiaamujen välillä poliisi on suorittanut lähes 900 tehtävää. Kotihälytyksiä tuli samana aikana noin sata kappaletta.

Rikoisilmoituksia poliisi kirjasi viikonlopun aikana muun muassa rattijuopumuksista ja pahoinpitelyistä. Epäillyistä rattijuopumuksista rikosilmoituksia kirjattin 24. Niistä yhdeksän oli törkeitä.

Pahoinpitelyistä poliisi kirjasi sunnuntaihin mennessä 10 rikoisilmoitusta. Poliisista kerrotaan, että yhtään törkeää pahoinpitelyä ole jouduttu tutkimaan.

Lisäksi poliisi kirjasi kahdeksan törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista. Niistä ainakin kaksi oli 17-vuotiaiden poikkeusluvalla kortin saaneiden tekosia.

Törkein ylinopeus ajettiin Turussa Hirvensalon sillalla, jossa 19-vuotias nuorimies ajoi perjantaina alkuyöstä 50km/h alueella 163km/h. Hänellä oli kyydissään kolme matkustajaa.