Satujumppaan mahtuisi tuplasti osallistujia

Alle kouluikäisille, 3–6-vuotiaille lapsille on Raumalla vielä paikkoja satujumppaan sekä 6–12-vuotiaille kokkikerhoon. Molempia järjestää Kansallisen lastenliiton Rauman paikallisyhdistys, joka on toiminut viime vuodesta asti.

– Meistä on tärkeää, että lapset pääsevät liikkumaan ja saavat ystäviä. Satujumpassa on eri teemoja, ja ohjaaja on sama kuin Rauman naisvoimistelijoilla, kertoo yhdistyksen hallitukseen kuuluva Johanna Rajakangas.

Satujumppaa on tiistaisin kello 18 Syvärauman koululla joulukuun neljänteen päivään asti. Ryhmässä on 3–6-vuotiaita, jotka liikkuvat ja leikkivät musiikin tahdissa vaihtelevan teeman ympärillä.

– Meillä on koululta varattuna kaksi peräkkäistä vuoroa, mutta kun lapsia on tällä hetkellä vain yhden vuoron verran, yhdistimme ryhmät. Ensin oli tarkoitus laittaa 3–4-vuotiaat ja 5–6-vuotiaat omiin ryhmiinsä.

Osallistujia mahtuisi ainakin viitisentoista lisää, jos ryhmät eriytettäisiin. Toinen ohjaaja nostaa tarvittaessa lukua entisestään.

Kokkikerhotoiminta pyörii Nanun koululla niin ikään tiistaisin kello 18. Viime vuonna kokkikerho oli täynnä, mutta nyt sielläkin on tilaa.

Lue lisää torstain Länsi-Suomesta.