Sievi Capital ostaa Logistikas Oy:n ja Logistikas Hankinta Oy:n

Yrityskaupalla ei ole henkilöstövaikutuksia Logistikas-yhtiöissä. Nykyisistä avainhenkilöistä hallituksen puheenjohtaja Ari Salmi jatkaa hallituksessa ja Toni Brigatti toimitusjohtajana. Arkistokuva: Pekka Lehmuskallio

Sievi Capital Oyj on tänään torstaina allekirjoitetulla kaupalla sopinut ostavansa enemmistön Logistikas Oy:n ja Logistikas Hankinta Oy:n osakekannoista. Ostetut yhtiöt muodostavat jatkossa uuden perustettavan konsernin.

Kaupan toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää ja kauppa arvioidaan saatavan päätökseen vuoden 2020 loppuun mennessä.

Sievi Capital ostaa 70 prosenttia yhtiöiden osakekannoista, ja aiemmat omistajat Olderman Oy (Ari Salmen sataprosenttisesti omistama yhtiö) ja Werstas Works Oy (Toni Brigatin sataprosenttisesti omistama yhtiö) jäävät yhteensä 30 prosentin osuudella vähemmistöosakkaiksi perustettavaan konserniin. Jyrki Lehti irtautuu omistuksesta.

Yrityskaupalla ei ole henkilöstövaikutuksia Logistikas-yhtiöissä. Nykyisistä avainhenkilöistä hallituksen puheenjohtaja Ari Salmi jatkaa hallituksessa ja Toni Brigatti toimitusjohtajana. Yhtiön pääkonttori pysyy Raumalla ja nimi sekä logo säilyvät ennallaan.

Yrityskaupan taustalla on Logistikas-yhtiöiden hyvällä kasvu-uralla oleva liiketoiminta ja halu kehittyä ja kasvaa edelleen.

Sievi Capital on Nasdaq Helsinkiin pörssilistattu pääomasijoitusyhtiö, joka tekee pitkäjänteisiä sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Lakarissa kahta tuuria, RMC:llä paksu tilauskirja - Ei yrittäminen pelkkää ruusuilla tanssia ole ollut, sanoo Friski myättäst -yhteishyvämitalisti Ari Salmi

Vain tilaajille Lakarissa torppa täynnä – Logistikas investoi puoli miljoonaa euroa automaatioon

Logistikakselle iso sopimus ydinjätteen loppusijoituslaitoksen rakennustyömaalle