Siitä piti tulla "Suomen väljin festivaali", mutta toisin kävi: Karjurock perutaan huonontuneen koronatilanteen vuoksi

Arkistokuva Karjurockista.

Uudenkaupungin Lokalahdella järjestettävä Karjurock joudutaan perumaan huonontuneesta koronavirustilanteesta johtuen, tiedottaa festivaalia järjestävä South Festivals Oy.

– South Festivals Oy ei halua vastuullisena tapahtumajärjestäjänä riskeerata yleisön, artistien tai festivaalityöntekijöiden terveyttä ja vahvasta terveysviranomaisten suosituksesta tapahtuma on päätetty perua, tiedotteessa todetaan.

Ensi vuodeksi festivaalille on jo varattu uusi ajankohta 22.–24. heinäkuuta. Ensi kesän artisteista lisätietoa on luvassa myöhemmin.

Tämän vuoden festivaaliin hankitut liput käyvät sellaisinaan ensi vuoden tapahtumaan. Elokuun loppuun mennessä liput voi myös palauttaa, jolloin lipun hinnan saa täysimääräisenä takaisin. Lisätietoja festivaalin kotisivuilta.

Tiedotteessa tapahtumajärjestäjä kertoo pahoittelevansa tapahtunutta.

Päätös tehtiin mitä ilmeisimmin varsin tiiviillä aikataululla, sillä vielä viime torstaina festivaali kertoi Facebookissa, että Karjurock tulee olemaan "Suomen väljin festivaali", jossa jokaiselle vieraalle on kymmenen neliötä omaa liikkumatilaa.

Lisää aiheesta

Karjurock järjestetään elokuussa kokonaan kotimaisten artistien voimin