Sikses parasta -lähiruokamenu tarjolla valtakunnallisessa seminaarissa

Winnovan ja SAMKin opiskelijat tarjoilevat valtakunnallisessa seminaarissa satakuntalaisista tuotteista suunnittelemansa menun.

Yyterissä 16.–17.3.2016 järjestettävä valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari on samalla Sikses parasta -hankkeen oppilaitosyhteistyön aloitus.

– Opiskelijat ovat suunnitelleet tarjoilut ja niiden ympärille nimet sekä tarinat. He ovat myös miettineet vahvasti kokonaisuuden toteutusta ja oppineet ihan oikeasta seminaarijärjestelystä, kertoo ruoka-asiantuntija Anna Kari ProAgriasta ja Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisista.

Satakunnasta – Sikses parasta -hankkeen päätavoite on tiedonvälityksen ja viestinnän keinoin tukea ja ohjata Satakunnan koko ruokaketjua kasvuun ja nostaa elintarvikkeiden arvonlisäystä Satakunnassa.