Soini vetäytyi kaupunginjohtajakisasta – "Rauma oli minulle reilu"

Kartoitin tilanteen vakavalla mielellä ja minut otettiin vakavasti. Olen varma, että Rauma, Lukko ja minä kuulemme toistamme. Jotain hyvää tästä seuraa, kirjoittaa Soini.

| Päivitetty

Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini vetäytyi Rauman kaupunginjohtajakisasta. Soini ilmoitti blogissaan, että on tänään ilmoittanut Rauman kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kalle Leppikorvelle, ettei anna suostumustaan tehtävään.

– Rauma oli minulle reilu. Puheenjohtaja tehtävänsä tasalla. Sain hyvät, monipuoliset taustatiedot ja selvitykset sekä kokonaiskuvan siitä, minkälaista kaupunginjohtajaa Raumalle toivotaan ja haetaan. Kerroin myös raumalaisille omat toiveeni, vahvuuteni ja puutteeni, kirjoittaa Soini.

Hän kuvaa, että "lentokorkeutta olisi tullut rutkasti lisää ja sen myötä uutta". Soini teki tästä päätöksensä.

– Minä olen iloinen siitä, että kaupunki, jossa olen syntynyt, oli minulle satakuntalaisen suora ja rehellinen, olen samaa puuta ja rautaa ja elämä jatkuu. Kartoitin tilanteen vakavalla mielellä ja minut otettiin vakavasti. Olen varma, että Rauma, Lukko ja minä kuulemme toistamme. Jotain hyvää tästä seuraa, kirjoittaa Soini.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut