Soini vetäytyi kaupunginjohtajakisasta – "Rauma oli minulle reilu"

Raumalla vieraillut Timo Soini mainitsi Länsi-Suomen haastattelussa kuulleensa, että Raumalle etsitään uutta kaupunginjohtajaa. "Ihmettelen, että minulle ei ole soitettu", Soini totesi asiaan liittyen. Jutun jälkeen yhteyttä otettiin. Kuva: Juha Sinisalo

Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini vetäytyi Rauman kaupunginjohtajakisasta. Soini ilmoitti blogissaan, että on tänään ilmoittanut Rauman kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kalle Leppikorvelle, ettei anna suostumustaan tehtävään.

– Rauma oli minulle reilu. Puheenjohtaja tehtävänsä tasalla. Sain hyvät, monipuoliset taustatiedot ja selvitykset sekä kokonaiskuvan siitä, minkälaista kaupunginjohtajaa Raumalle toivotaan ja haetaan. Kerroin myös raumalaisille omat toiveeni, vahvuuteni ja puutteeni, kirjoittaa Soini.

Hän kuvaa, että "lentokorkeutta olisi tullut rutkasti lisää ja sen myötä uutta". Soini teki tästä päätöksensä.

– Minä olen iloinen siitä, että kaupunki, jossa olen syntynyt, oli minulle satakuntalaisen suora ja rehellinen, olen samaa puuta ja rautaa ja elämä jatkuu. Kartoitin tilanteen vakavalla mielellä ja minut otettiin vakavasti. Olen varma, että Rauma, Lukko ja minä kuulemme toistamme. Jotain hyvää tästä seuraa, kirjoittaa Soini.


Lisää aiheesta

Vain tilaajille Kaupunginjohtajakisa nyt viiden hakijan kauppa – "Kärki on kova mutta kapea"

Vain tilaajille Kaupunginjohtajaehdokkaiden seulonta käynnissä – nimilista julki ensi viikon alussa

Vain tilaajille Kaupunginjohtajakisassa kysellään seuraavaksi hiljaisen listan hakijoiden kiinnostuksen astetta – yhteydenoton saa myös Timo Soini

Vain tilaajille Soini kommentoi Raumalla Afganistanin tilannetta: "Kaveria ei jätetä"