Sparkling weekend sulkee katuja Vanhassa Raumassa perjantaina

Sparkling weekend tuo muodin säihkettä Vanhan Rauman liikkeiden näyteikkunoihin. Kuva: Juha Sinisalo

Raumalla vietetään tulevana viikonloppuna kolmipäiväistä Sparkling weekend -tapahtumaa, jonka eräänlainen huipennus koittaa perjantaina. Tuolloin kello 19–20 tapahtumaan osallistuvat yritykset tarjoilevat näyteikkunoissaan erilaisen muotielämyksen, kun mallinuket korvataan ihan oikeilla ja elävillä malleilla.

Uudenlainen tempaus vaikuttaa myös liikennejärjestelyihin, sillä Kuninkaankadulla ja Kauppakadulla ajoneuvoilla liikennöinti on kielletty perjantaina kello 18.30–20.30 välisenä aikana. Sairaalan suunnasta Vanhaan Raumaan ajava liikenne pääsee ajamaan Isopoikkikadulle asti ennen sulkua.

Sparkling weekend alkaa jo torstaina, jolloin Vanhan Rauman liikkeitä valaistaan säihkyvin valoin ja tapahtumaan osallistuvat yritykset palvelevat iltakahdeksaan asti. Shoppailutapahtuma jatkuu lauantaille ja liikkeissä on paikalla myös maahantuojien ja eri brändien edustajia.

Sparkling weekendissä mukana ovat alusasuliike Helmi, Café Sali, Cameo Boutique, Candida, Heidi A. Design, kauppahuone Riveri, Koti-Vakka, Salon Fiin, Silmäoptikot Palmu ja Westlook.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Säihkyvä muotitunnelma siirtyy Vanhan Rauman näyteikkunoihin – Sparkling weekendiä vietetään kolme päivää