Suivaantunut autoilija uhkaili poikia

Miesautoilja oli ajanut keskiviikkona kello 14.30 Raumalla Kuninkaankadulla Lungi-ravintolan edustalla kolmen alaikäisen pojan läheltä, mistä syystä pojat olivat huutaneet jotain autoilijan perään. Autoilija oli pysähtynyt ja sen kuljettaja, kaljupäinen mies, oli lähtenyt ajamaan poikia takaa.

Pojat olivat juosseet karkuun ja pysähtyneet Isopoikkikadun ja Kuninkaankadun kulmaan, minne samainen auto oli tullut ja kuljettaja oli ajanut poikien mukaan heitä kohti. Auton etupää oli osunut yhteen pojista, ja hän oli kaatunut auton konepellille.

Kuljettaja oli taas noussut autosta ja käynyt käsiksi yhteen pojista. Kolmas pojista oli lähtenyt juosten paikalta, ja mies oli autolla lähtenyt seuraamaan häntä ja ajanut perässä, kunnes poika oli päässyt jonkin rakennuksen taakse suojaan.

Poikien vammat ei poliisin saamien tietojen mukaan ole vakavia.

Kuljettaja, kaljupäinen 40–50-vuotias mies ajoi poikien ja silminnäkijän mukaan beigen/toffeen värisellä, ilmeisesti farmimallisella autolla. Auton merkki on mahdollisesti Renault.

Poliisi pyytää kaikkia asiasta jotain tietäviä ilmoittamaan havaintonsa puhelinnumeroon 029 541 7780 tai osoitteeseen tutkinta.rauma@poliisi.fi.