Suomalainen ruokakulttuuri ei enää laahaa Ruotsin perässä – "Emme vielä luo trendejä, mutta olemme samalla tasolla kuin esimerkiksi Pohjoismaat"

Raumalta kotoisin olevat Lehtosen veljekset Taneli (vas.) ja Jussi (oik.) saivat ravintola Kalatorin maisteluiltaan mukaansa kokkien MM-kisoissa alkuvuodesta neljänneksi sijoittuneen Ismo Sipeläisen. Kuva: Juha Sinisalo

Huippukokki Ismo Sipeläinen jää vielä hetkeksi ravintola Kalatorin keittiön ovelle selvittämään jotain. Lehtosen veljekset Taneli ja Jussi ovat odottavalla mielellä. Illan serviisiin on enää muutama tunti. Suomen ehdotonta keittiö- ja saliosaamista edustava kolmikko oli juhannuksen jälkeen vierailulla Raumalla ja veti kahtena iltana Kalatori Wine & Food Tasting -tapahtuman.