Suomenmestaruus Raumalle: Kapakka²:n ravintolapäällikkö Jussi Alatalo on vuoden baarimestari

Tuoreen suomenmestarin voi bongata tekemässä cocktaileja myös Raumalla, sillä palkinnon pokannut Jussi Alatalo työskentelee Kapakka²-baarin ravintolapäällikkönä. Arkistokuva: Juha Sinisalo

Raumalaisen Kapakka²:n ravintolapäällikkö Jussi Alatalo voitti sunnuntai-iltana alansa suomenmestaruuden, sillä hänet valittiin Vuoden baarimestari -kilpailussa Suomen parhaaksi baarimestariksi.

Kilpailun finaali järjestettiin Helsingin messukeskuksessa matkamessujen yhteydessä. Vuosittaisen kisan järjestää Suomen baarimestarien ja kannattajien kerho FBSK.

– Valmis juoma on kokemuksen ja monen muun asian yhteinen summa. Kuten keittiönkin puolella, juomien tekeminen on ikuista oppimista ja oman makupaletin kehittämistä, Alatalo kuvaili kaupunkilehti Raumalaisen haastattelussa semifinaalivaiheen jälkeen kesällä.

Alatalo kertoi tuolloin, että finaalin viimeisessä vaiheessa raaka-aineet paljastetaan "mysteerilaatikosta".

Ravintola iloitsi asiasta myös omalla Facebook-sivullaan. Jos upotettu julkaisu alla ei näy, voit avata sen tästä linkistä.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille "Idea drinkkiin voi lähteä vaikka jälkiruuasta" – Kapakka2:n Jussi Alatalo kilpailee syksyllä Vuoden Baarimestarin tittelistä