Suomessa on todettu 612 uutta koronavirustartuntaa, Raumalla yksi

Tartuntataudeista vastaava lääkäri Katrimari Salmela Rauman terveyspalveluista suosittelee edelleen maskin käyttöä. Myös käsihygieniasta ja turvaväleistä tulisi huolehtia. Kuva: arkisto/Juha Sinisalo

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) uutisoi tiistaina, että Suomessa on kirjattu 612 uutta koronavirustartuntaa maanantain jälkeen. Eniten tartuntoja on jälleen todettu Helsingissä, missä niitä on kirjattu 154 kappaletta.

Raumalla suhteellisen rauhallinen koronatilanne jatkuu, sillä uusia tartuntoja on tiistaina kirjattu vain yksi. Satakunnan kunnista ainakin Eurassa, Porissa ja Nakkilassa on raportoitu yhdet uudet tartunnat kussakin. Ulvilassa on kirjattu kaksi uutta tartuntaa.

Koronaviruksen aiheuttaman covid-taudin vuoksi on sairaalahoidossa on Suomessa tällä hetkellä 53 potilasta. Tehohoidossa heistä on 8.

Yhteensä koko Suomessa on todettu epidemian alusta lähtien 103 851 koronavirustartuntaa. Ne ovat aiheuttaneet 982 kuolemantapausta.

Lisää aiheesta

Ota sinäkin rokotus

Raumalla on käynyt ilmi lisää mahdollisia korona-altistumisia viikonvaihteesta

Koronalle on voinut altistua Pitsiviikon päätteeksi ravintoloissa ja kahvilassa – koko Suomeen 267 uutta tartuntaa

Vietitkö iltayötä Ravintola Kalliossa viikko sitten? Saatoit altistua koronalle

Vain tilaajille Kotimaanmatkailu näkyy koronajäljittäjien työssä – tartuntataudeista vastaava lääkäri toivoo edelleen tsemppiä: "Nyt ollaan pitkälti vastaavanlaisessa tilanteessa kuin keväällä"