Suomessa raportoitu 1  088 uutta koronavirustartuntaa – Raumalla viisi uutta tapausta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) uusimpien tilastojen mukaan Suomessa on raportoitu maanantain jälkeen yhteensä 1 088 uutta koronavirustartuntaa.

Satakuntaan tuoreimmista tartunnoista merkittiin tilastoihin 17 tapausta. Länsi-Suomen levikkialueen kunnista Raumalle merkittiin viisi tartuntaa, Euraan yksi ja Uuteenkaupunkiin kolme tartuntaa.

Kahden viime viikon aikana on raportoitu yhteensä noin 13 000 koronatartuntaa, mikä on lähes 4 000 tartuntaa enemmän kuin tätä edeltävien kahden viikon aikana.

Koko epidemian aikana Suomessa on kaikkiaan vahvistettu 178 527 koronatartuntaa.

Tiistaina on raportoitu viisi uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa. Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on Suomessa tähän mennessä kuollut kaikkiaan 1 263 ihmistä.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Koronapassia kysellään Raumallakin nyt uusien rajoitusten myötä entistä ahkerammin: "Vaihtoehtoina oli ottaa 50 henkeä halliin tai sitten koronapassi käyttöön"

Vain tilaajille Kommentti: Vähemmästäkin menee sekaisin – raumalaisyrittäjien vaihtelevat koronapassikäytännöt tasapainoilevat rajoitusten ja passittomille pyllistämisen välimaastossa