Suomi Areenan kansalaistorilla päivystää pop up -työkkäri

TE-toimisto on vahvasti esillä Suomi Areenassa Porissa 11.- 15.7. ma–to klo 9–17, pe 9–15, kun kansalaistorille pystytettävässä pop up -työkkärissä on tarjolla tietoa ja toimintaa työnhakijoille ja työnantajille.

Teltasta löytyvät julkiset TE-palvelut ja yksityiset palvelut saman katon alta.

Teltalla on mahdollista harjoitella työnhakua ja parhaassa tapauksessa saada jopa töitä. Tarjolla on muun muassa CV-klinikka, videotyöhakemuksen tekoa sekä pikatyöhaastatteluita. Viikon ajan vahvana teemana on myös yrittäjyys. Neuvoja on tarjolla niin yrittäjyyttä suunnitteleville kuin omistajanvaihdosta pohtiville.

Myös kansainvälisestä työnvälityksestä on tukea tarjolla työnhakijoille ja työnantajille. TE-palveluiden asiantuntijat päivystävät teltalla koko viikon ajan.

Työ- ja elinkeinoministeriön ja TE-toimiston lisäksi tapahtuman järjestävät yhdessä Adecco, Academic Work, Barona, Eezy, Enersense, EURES, Keski-Suomen ELY-keskus, Nuorten yrittäjyyspaja, Opteam, Patakirppis, Porin Seudun Työttömät ry, Prizztech, Satakunnan Yrittäjät, Spring House, Työelämä 2020, valtioneuvoston kanslia ja Work Pilots.