Suosittu Vesisankarit-tapahtuma Euran uimahalliin

Torstaina 20. helmikuuta erilaisia vesitaitoja pääsee testaamaan uimahallilipun hinnalla Euran uimahallissa.

| Päivitetty

Suosittu Vesisankarit-tapahtuma saapuu ensimmäistä kertaa Euran uimahalliin torstaina 20. helmikuuta kello 11.30-13.30.

Tapahtumapäivänä altaat täyttyvät ohjelmasta, kun Euran urheilutalon henkilökunta, Euran kanoottiklubi, MLL Eura, Euran työväen urheilijoiden vesipallo-osasto sekä kunnan liikunta- ja nuorisopalvelut yhdistävät voimansa ja ohjaavat asiakkaat erilaisten vesitaitojen pariin.

Kaikkia tapahtumaan kuuluvia lajeja ja ohjelmia pääsee testaamaan uimahallilipun hinnalla. Hallissa on tuolloin muun muassa temppumaton päällä tasapainoilua ja temppuilua, vesitaitavuustehtäviä, melontaa, vesipalloa, snorklausta, elvytystä sekä pelastusliivit päällä uintia. Jokainen osallistuja saa Vesisankarit-diplomin.

– On erittäin hienoa päästä järjestämään näin hieno tapahtuma täällä meillä Eurassa, kommentoi Euran Vesisankarit-vastaava liikunnanohjaaja Mona Koski.

Vesisankarit-hanke on vuodesta 2015 kannustanut monipuolisten vesillä liikkumisen taitojen harjoitteluun ympäri Suomea järjestetyissä koululais- ja yleisötapahtumissa. Tänä aikana on järjestetty 122 paikkakunnalla yhteensä 242 tapahtumaa, joissa on harjoiteltu monipuolisesti erilaisia vesillä liikkumisen taitoja.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut