Suosittu Vesisankarit-tapahtuma Euran uimahalliin

Vuoden vesiliikuttajan palkinnon saanut Euran kunnan liikunnanohjaaja Mona Koski toimii Vesisankarit-tapahtuman vastaavana. Kuva: arkisto / Iiro Lehtonen

Suosittu Vesisankarit-tapahtuma saapuu ensimmäistä kertaa Euran uimahalliin torstaina 20. helmikuuta kello 11.30-13.30.

Tapahtumapäivänä altaat täyttyvät ohjelmasta, kun Euran urheilutalon henkilökunta, Euran kanoottiklubi, MLL Eura, Euran työväen urheilijoiden vesipallo-osasto sekä kunnan liikunta- ja nuorisopalvelut yhdistävät voimansa ja ohjaavat asiakkaat erilaisten vesitaitojen pariin.

Kaikkia tapahtumaan kuuluvia lajeja ja ohjelmia pääsee testaamaan uimahallilipun hinnalla. Hallissa on tuolloin muun muassa temppumaton päällä tasapainoilua ja temppuilua, vesitaitavuustehtäviä, melontaa, vesipalloa, snorklausta, elvytystä sekä pelastusliivit päällä uintia. Jokainen osallistuja saa Vesisankarit-diplomin.

– On erittäin hienoa päästä järjestämään näin hieno tapahtuma täällä meillä Eurassa, kommentoi Euran Vesisankarit-vastaava liikunnanohjaaja Mona Koski.

Vesisankarit-hanke on vuodesta 2015 kannustanut monipuolisten vesillä liikkumisen taitojen harjoitteluun ympäri Suomea järjestetyissä koululais- ja yleisötapahtumissa. Tänä aikana on järjestetty 122 paikkakunnalla yhteensä 242 tapahtumaa, joissa on harjoiteltu monipuolisesti erilaisia vesillä liikkumisen taitoja.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Euran uimahallista vuoden vesiliikuntapaikka ja Mona Koskesta vuoden vesiliikuttaja – tunnustukset tulivat asiakkaiden toiveesta