Suvi-illat soivat Untamalassa

Kulttuuriseura Untamala ry järjestää KulttuuriKeskus Untamalassa musiikkitapahtumia. 

Ensi tiistaina esiintyy uusikaupunkilainen Leena Kallonen, joka on esiintynyt useiden vuosien ajan laulellen ja näytellen. Hänen monipuolinen ohjelmistonsa sisältää klassisia ja hengellisiä lauluja, laulelmia, iskelmiä, kansanlauluja, lastenlauluja ja tanssimusiikkia. Kallosta säestää pianisti Heikki Hietala.

Heinäkuun 30. päivänä kappelin ottaa haltuunsa Rami Rafael. Hän on kruunattu Seinäjoen tangomarkkinoilla vuosina 2002 ja 2003 tangoprinssiksi. Laitilalainen Rami kuvailee itseään kiltiksi ja nöyräksi yleisön palvelijaksi. Hän onkin säilyttänyt suosionsa iskelmäkansan sydämissä.

Elokuun 6. päivä tiistaikonsertit jatkuvat. Silloin ohjelmasta vastaa tuttu laitilalainen Farmari Sisters. Yhtyeessä laulavat Mirja Palttila, Anna Setälä ja Heljä Raitamäki. Kokoonpano on toiminut runsaan vuoden ja heitä kuunnellessa ei voi välttyä mielleyhtymästä heidän esikuvinaankin pitämissään Harmony Sistersistä. Sävelet soljuvat kesäiltaan a cappella esityksinä.

Iltakuudelta alkavissa musiikki-illoissa yleisöllä on myös mahdollisuus laulaa perinteisiä suomalaisia yhteislauluja Reino Helismaasta Junnu Vainioon.

Musiikin jälkeen on tilaisuus tutustua kulttuurikeskuksen taidenäyttelyyn ”Professori ja muut mestarit”.