Suvi päi -tapahtuma avaa Rauman kesän

Rauman City –kauppiaiden viime vuoden toukokuussa järjestämä Suvi päi –tapahtuma saa jatkoa, kun lauantaina 17.5. Rauman torilla järjestetään vastaava kesänavaustapahtuma. Tapahtuma-alueella on lastenalue pomppulinnoineen ja kasvomaalauksineen. Lapsille on järjestetty myös piirustuskilpailu.

Torikatosten rajaama alue aidataan anniskelualueeksi kello 12-23. Paikalle on lupautunut 10 pienpanimoa eri puolilta Suomea. Paikallisista ruokaravintoloista mukana ovat Café Sali, Goto, Hovi, Lumo, Osteria da Filippo, S.J. Nyyper ja Wanhan Rauman kellari.

Ohjelmalavalla on hanurimusiikkia, Suomen paras olutbloggari Harri Metsäjoki, panimoiden ja ravintoloiden esittelyä, oluiden makutesti, jossa paikalliset julkkikset kertovat mielipiteitään eri oluista. Räppiä tulee esittämään paikallinen Souce ja loppuillan menevästä musiikista huolehtii Vanha Jengi.Illan juontaa Meri Pihanperä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Torikauppiaat palvelevat kyseisenä päivänä katosten ja museon välisellä Raatihuoneen torilla. Tapahtuman takia liikenne suljetaan kauppakadulta museon kulmasta Isopoikkikadun kulmaan ja torin itälaidalla Vähäkirkkokadulta Kuninkaan- ja Kauppakadun väliltä.