Syvärauman koululle tulossa huutokauppa, tavaraa kaupungin kouluista ja päiväkodeista

Huomio huutokauppaan menijät. Syvärauman koulun läheisyydessä on edelleen menossa tietöitä ja kuvan kentällä on tällä hetkellä työmaakoneita. Heinäkuussa tehtiin kaukolämpöremonttia. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Rauman kaupunki järjestää lauantaina 21.9. kello 10–16 huutokaupan ja kirpputorin Syvärauman koulun liikuntasalissa, jossa myydään käytöstä poistettuja kalusteita ja tavaroita.

Huutokaupattaviin tavaroihin voi tutustua kello 10–11. Kello 11 alkaen meklarina toimii raumalainen stand up -koomikko Joel Tervonen.

Nuorten työpajan pyörittämä kirpputori aukeaa kello 10. Kirpputoritavaraa on sekä liikuntasalissa että koulun päärakennuksessa. Nuorten työpaja myy myös kahvia ja makkaraa.

Irtaimisto on peräisin pääasiassa kaupungin kouluista ja päiväkodeista. Myynnissä on esimerkiksi opetustauluja, soittimia, pelejä, pulpetteja, kerrossänkyjä, täytettyjä eläimiä sekä teknisen työn koneita ja työkaluja.

Suurin osa huutokaupattavista tavaroista myydään ilman lähtöhintaa. Maksu onnistuu niin käteisellä kuin pankkikortillakin.

Kalusteiden kuljettamisesta voi sopia tarvittaessa nuorten työpajan kanssa.

– Valitettavasti Syvärauman koulun läheisyydessä on tällä hetkellä todella niukasti parkkitilaa. Alueella tehdään tietöitä ja koulun kenttä on myös työmaakoneiden käytössä. Tästä syystä mahdollistamme suurempien ostosten noutamisen tarvittaessa jälkikäteen, kiinteistöjen isännöitsijä Lauri Sillanpää kertoo.

Huutokaupasta ja kirpputorista saatava tuotto lahjoitetaan paikalliseen nuorisotoimintaan.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Syvärauman koulun jäähyväisissä ei itkeskelty

Syvärauman koulun oppilaat menestyivät Osuuspankin kuvataidekilpailussa

"Ihmisen kokoisessa kyläkoulussa" vietetään viimeisiä viikkoja – lauantaina luvassa on Syvärauman koulun lähtöjuhlat