Syvärauman koulun oppilaat menestyivät Osuuspankin kuvataidekilpailussa

Valtakunnalliseen kuvataidekilpailuun osallistui lähes 20 000 lasta.

Osuuspankkien lasten ja nuorten kuvataidekilpailun pääteemana oli tänä vuonna Musiikki herättää tunteita. Valtakunnalliseen kilpailuun osallistui Länsi-Suomen osuuspankin alueelta 678 työtä 21 koulusta.

Jokaisen sarjan paikallinen voittajatyö osallistui Helsingin semifinaaliin. Parhaiten tänä vuonna kisassa sijoittui porilaisen Nella Koskisen työ, joka valittiin 11–13-vuotiaiden sarjassa neljänneksi.

Raumalaiset lapset ja nuoret menestyivät paikalliskisassa hyvin. 6–8-vuotiaiden sarjan voitti Syvärauman koulun Iisa Aromaa ja saman sarjan kolmanneksi ylsi saman koulun Helli Kaitala.

9–10-vuotiaiden sarjan voitto meni niin ikään Syvärauman koulun oppilaalle Eeli Frimodigille.

11–13-vuotiaiden sarjassa Karin koulun oppilas Nehir Tasci sijoittui kolmanneksi. Nanun koulun oppilas Sofia Galugaru sai työstään kunniamaininnan.

Osuuspankit järjestävät kilpailun yhteistyössä kuvataideopettajien ja koulujen kanssa. Kilpailuun osallistui lähes 20 000 lasta.