Syvärauman Purjehtijankadulla alkaa kaksivuotinen katuremontti

Ensimmäinen pätkä valmistuu tämän vuoden marraskuussa ja toinen seuraavan vuoden.

Syvärauman kaupunginosassa sijaitsevalla Purjehtijankadulla on käynnistymässä tällä viikolla kadunparannusurakka, joka aloittaa alueellisen peruskunnostuksen. Liikennejärjestelyt kadulla muuttuvat sitä mukaa kuin remontti etenee. Katuosuuksia joudutaan myös osittain sulkemaan.

Suunnitelmana on, että asukkaat pääsevät kuitenkin ajamaan tonteillensa työmaan ohi. Tänä vuonna saneerataan Purjehtijankadusta osuus, joku alkaa Lahdenkadulta ja päättyy Merikadulle. Mittaa katuosuudelle kertyy noin 590 metriä. Ensi vuonna vuorossa on osuus Merikadulta Purjehtijankadun länsipään kääntöpaikalle. Tämän kadunpätkän pituus on noin 550 metriä.

Purjehtijankadulla uusitaan kadun rakenteet ja vesihuolto. Kadulle tulee kevyen liikenteen väylä Lahdenkadun ja Koulurannan venesataman väliselle osuudelle. Lisäksi tulee kaiteita ja tukimuuria, uusi valaistus sekä ilmajohtojen ja puupylväiden poisto.

Työt Purjehtijankadulla alkavat jo kuluvalla viikolla tukimuurin rakentamisella. Vesihuollon rakentaminen alkaa ensi viikolla aikataulun mukaisesti. Peruskunnostuksen ensimmäisen osuuden on määrä valmistua tämän vuoden marraskuussa ja seuraavan ensi vuoden marraskuussa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut