Syvärauman taposta epäilty mies vangittiin todennäköisin syin

Oikeuden tiedoista ilmi käyvä miehen nimi osoittaa Länsi-Suomen tiedot miehen henkilöllisyydestä oikeaksi.

| Päivitetty

Syväraumassa viikonloppuna tapahtuneesta henkirikoksesta epäilty keski-ikäinen raumalaismies vangittiin poliisin vaatimuksesta tänään iltapäivällä Satakunnan käräjäoikeudessa.

Vuonna 1965 syntynyt raumalaismies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä sunnuntaina tapahtuneesta taposta.

Oikeuden tiedoista ilmi käyvä miehen nimi osoittaa Länsi-Suomen tiedon miehen henkilöllisyydestä oikeaksi. Länsi-Suomi ei kuitenkaan julkaise miehen nimeä, koska kyse on vasta rikosepäilystä.

Mies otettiin kiinni sunnuntaina varhain aamuyöllä, kun hän hälytti itse poliisit kotiinsa. Paikalta löytyi väkivallanteon uhriksi joutunut ja sen vuoksi kuollut henkilö.

Länsi-Suomi kertoi sunnuntaina omiin tietoihinsa nojaten, että uhri oli miehen vaimo ja että epäilty tappo tapahtui teräaseella. Mies on entinen rauhanturvaaja.

Pakkokeinona käytetyn vangitsemisen myötä jutussa asetettiin myös määräaika syytteen nostamiselle. Syyte on nostettava viimeistään 13. syyskuuta 2021.

Länsi-Suomi jatkaa rikostutkinnan seuraamista.

Juttua ja otsikkoa muokattu kauttaaltaan vangitsemisoikeudenkäynnin tuloksen myötä klo 13.43. Täsmennetty nimen ilmi käymistä ja lisätty juttuun syy siihen, miksi LS ei julkaise miehen nimeä klo 14.15.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut