Tällaiselta näyttää Merijakamon päärakennus – kytkeytyy tiiviisti saunalauttaan

Ravintolarakennukseen tulee yhteensä 460 asiakaspaikkaa sisälle ja ulos.

| Päivitetty

Palaneen Löylymestarin tilalle nouseva uusi ravintolarakennus muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden kelluvan saunalautan kanssa. Päärakennus on kaksikerroksinen.

Rauman Syväraumanlahden Merijakamolle suunnitellun ravintolarakennuksen rakennuslupa on jätetty Rauman ympäristö- ja lupalautakuntaan. Marina Vista Oy hakee lupaa noin 800 neliömetrin ravintolarakennukselle ja 45 neliömetrin varastorakennukselle.

Rakennuspaikka on palaneen Löylymestarin saunarakennuksen paikalla. Suunnitteilla on aiempaa huomattavasti suurempi kaksikerroksinen rakennus, joka kytkeytyy tiiviisti kelluvaan saunalauttaan. Saunalautta on jo saanut rakennusluvan marraskuussa.

Tältä Syväraumanlahden uusi sauna- ja ravintolakokonaisuus näyttäisi lintuperspektiivistä.

Ravintolarakennuksen ensimmäiseen kerrokseen tulee sisälle 120 asiakaspaikkaa ja ulos 180 asiakaspaikkaa. Toinen kerros on kooltaan pienempi: sisälle asiakaspaikkoja tulee 120 ja ulos 40.

Ensimmäinen kerros käsittää aulan ja ravintolasalin lisäksi kaksi loungeksi nimettyä tilaa, joissa kummassakin on 15 asiakaspaikkaa. Myös keittiötoiminnot sijoitetaan ykköskerrokseen.

Toinen kerros sisältää ravintolasalin lisäksi kaksi 15 asiakkaan kabinettia, joissa on molemmissa terassit merelle päin. Ravintoloitsijaksi rakennukseen tulee ravintola Buena Vista, vahvisti yrittäjä Tuomas Toivanen aiemmin (LS 18.11.).

Saunalautalta (vasemmalla) sekä ravintolarakennuksesta avautuu molemmista näkymät meren suuntaan.

Samassa yhteydessä kerrottiin, että Toivasen ohella muut Marina Vista Oy:n takana olevat henkilöt ovat Merijakamon yrittäjä Esa Narmala, raumalainen yrittäjä Tuomas Kaitila jaeurajokelainen Ermail Oy:n toimitusjohtaja Jussi Seikkula.

Narmala arvioi Länsi-Suomen haastattelussa (LS 30.10.) lokakuun lopulla, että saunalautta valmistuisi ensi vuoden vapuksi.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut