Tallinkin MyStar palasi Rauman telakalle – Merikokeiden tulokset eivät tyydyttäneet

Aluksen liikennöinnin aloitus tulee viivästymään.

| Päivitetty

Tallinkin MyStar palasi eilen aamulla Rauman telakalle lisätöitä varten.

Viikonloppuna tehtyjen laivan merikokeiden aikana kävi ilmi,että laivan propulsiojärjestelmä vaatii vielä lisäsäätöä. 

- Valitettavasti viimeisimpien merikokeiden tulokset eivät olleet tyydyttäviä, joten alus palasi eilen aamulla Rauman telakalle lisätöitä varten. Jatkamme edelleen tiivistä yhteistyötä telakan kanssa. Teknisiä töitä jatketaan niin kauan kuin on tarvetta varmistaaksemme, että reitille toimitetaan paras mahdollinen alus.

–Tällä hetkellä odotamme Rauman telakalta uutta tietoa siitä, milloin kaikki tarvittavat työt valmistuvat, milloin alus on valmis lähtemään viimeisiin merikokeisiin ja milloin voimme odottaa aluksen toimitusta ja liikennöinnin aloitusajankohtaa, sanoo Tallink-konsernin Head of Ship Management and Chief Captain Tarvi-Carlos Tuulik Tallinkin tiedotteessa. 

RMC:lta kerrotaan, että laivan teknisten töiden jälkeen laiva lähtee vielä merikokeelle, jossa tehdään tekninen tarkistus. Tämän jälkeen laiva on valmis luovutettavaksi.

Tarkemmasta luovutusajankohdasta yhtiö tiedottaa myöhemmin. 

Tallinkin MyStarin oli tarkoitus aloittaa liikennöinti Helsinki-Tallinna-reitillä torstaina 1.12.2022. Aloitus tulee viivästymään. Uusi aloitusajankohta ei ole toistaiseksi selvillä.

Megastar ja Star jatkavat liikennöintiä Helsinki-Tallinna-reitillä normaalin aikataulun mukaisesti, kunnes MyStar aloittaa reitillä.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut