Talvipäivät sujuivat Raumalla nappiin - Anssi Kela tuunasi hittiään iltabileissä: "Meistä tuli opettajia, opettajia ja opettajia!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ANSSI KELA ‼️‼️ TAJUTTEKO‼️ PARASTA‼️

Henkilön SOOLin talvipäivät Raumalla (@talvipaivat2019) jakama julkaisu

Opettajaopiskelijoiden Talvipäivät huipentuivat lauantai-illalla jäähallilla järjestettyyn keikkaan, jossa esiintyivät muun muassa Anssi Kela ja Ruusut.

Kela tasan tarkkaan tiesi, mille yleisölle oli illan pääesiintyjänä laulamassa. Kun hänen 1972-hitissään normaalisti lauletaan: "Meistä tuli muurareita, taksikuskeja, suutareita, yksinhuoltajaäitejä, autokauppiaita...", muutti hän kappaleensa sanoja Talvipäivien yleisön iloksi.

Uudet lyriikat kuuluivat: "Meistä tuli opettajia, opettajia ja opettajia. Tänään hetki voidaan olla opettajia!"

Anssi Kela ei malttanut pysyä koko keikkaa lavalla, vaan sopivan hetken koitettua hän lähti surffaamaan yleisön käsien varassa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#anssikela #oiraumaon #talvipäivät2019 #visitrauma #olniingongotonas

Henkilön kuurankukka (@kuurankukan) jakama julkaisu

Rauman Talvipäiville kokoontui viikonloppuna kaikkiaan 2650 opettajaksi opiskelevaa. Iltajuhlissa paljastettiin, että vuoden 2020 keväällä seuraavia Talvipäiviä isännöi vuorostaan Jyväskylä.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille "Puhutaan asioista, ei lapsista" – Tulevat opettajat toivovat muutosta koulukeskusteluun

Opiskelijat valtaavat Rauman: "Talvipäivät on opeopiskelijan parasta aikaa!"

Vain tilaajille Tuhannet opiskelijat ovat tervetulleita Talvipäivien löylyihin – peräkärrysauna on käsityön aineenopettajaopiskelijoiden tahdon- ja taidonnäyte