Tanssivat Kesäkulkurit kiertävät Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa

Tänä kesänä Kesäkulkurit ovat merellisissä tunnelmissa tanssien kalajuttuja ja kuljettaen mukanaan pullopostia.

Tänä kesänä Kesäkulkurit ovat merellisissä tunnelmissa tanssien kalajuttuja ja kuljettaen mukanaan pullopostia.

Kesän kulkureina työskentelevät tanssitaiteilijat Jennifer Joffs ja Emmi Hyvönen. Kulkureiden Kalajuttuja teos kuvailee tapahtumia, tunnelmia ja säätä merellä ja saaristossa.

Esityksen lopussa katsojat saavat pullopostia kiertueen aikaisemmilta pysähdyspaikoilta ja saavat myös lähettää postia tuleville katsojille.

Kesäkulkurit kiertueen järjestävät yhteistyössä Läntisen tanssin aluekeskuksen kanssa Varsinais-Suomen ja Satakunnan kunnat muun muassa Lieto, Paimio, Sauvo, Naantali, Pöytyä, Uusikaupunki, Aura, Pomarkku, Nakkila ja Pori.

Kesäkulkureiden esitys tavoittaa kaikki kuntalaiset vauvasta vaariin. Esityksiä on muun muassa kesäleireillä, vanhain- ja päiväkodeissa sekä kesätapahtumissa. Esityksen lisäksi kulkureilla on lapsille ja nuorille tarjolla liikkeellinen työpaja.

Läntisen tanssin aluekeskuksen tukeman tanssikiertueen tavoitteena on tanssin saavutettavuuden ja saatavuuden lisääminen alueella sekä työllistää nuoria tanssitaiteilijoita. Kesäkulkurit kiertue toteutetaan tänä vuonna seitsemättä kertaa.

Kesäkulkurit vierailevat Uudessakaupungissa 11. kesäkuuta.