Tapahtuma, jota ei pitäisi olla, tulee taas

Rauman seudun katulähetyksen toiminnanjohtaja Janne Rantala ja palvelupäällikkö Minna Wahlman ovat tänäkin vuonna tapahtumassa paikalla lauantaina.

Valtakunnallista Asunnottomien yötä vietetään lauantaina 17.10. YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä. Tapahtumia on yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Raumalla tulet syttyvät lauantaina kello 19 alkaen Toivontalon sisäpihalla. Ohjelmassa on asunnottomien yön tunnustuksen jakaminen, muotishow, kilpailuja, valokuvanäyttely sekä syötäväksi on tarjolla munkkeja ja grillimakkaraa.

Paikalla voi kokeilla rauhoittavaa korva-akupunktiota. Musiikista vastaa Duo Toivo ja illan päättää Olli Kaukosen pitämä messu ja ehtoollinen. 

Tilaisuuteen voi tuoda puhtaita ja ehjiä lämpimiä vaatteita, jotka Rauman Seudun Katulähetys ry lahjoittaa tarvitseville. Yhdistys julkistaa tilaisuudessa myös 30-vuotishistoriikkinsa.

Asunnottoman yö on kylmä, pitkä, pimeä ja yksinäinen. Asunnottomien yön kansalaisliike haluaa muistuttaa kodin turvasta ja lämmöstä, joka kuuluu kaikille.