Tapaninpäivän aamu toi kaksi humalaista kuskia Porin teille

Porissa jäi poliisin haaviin varhain torstaiaamuna kaksi rattijuoppoa. Henkilöauton kuljettaja puhalsi aamuyöllä Ratamerstarinkadulla alkometeriin lukeman 0.79 mg/l. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena. Samoihin aikoihin toinen henkilöauton kuljettaja puhalsi niin ikään törkeän rattijuopumuksen lukeman 0.81 mg/l Liisankadulla.

Muuten joulun pyhät ovat sujuneet Satakunnan poliisin osalta pääosin rauhallisesti. Porin rattijuopumustapausten lisäksi poliisia on työllistänyt Nakkilassa joulupäivänä valtatie 2:lla sattunut kahden auton peräänajo sekä Harjavallassa keskiviikkona kuuden aikoihin iltapäivällä tapahtunut jalankulkijan ja henkilöauton törmäys.

Henkilöauto törmäsi suojatietä ylittävään jalankulkijaan Siltatien ja Harjavallankadun risteyksessä. Jalankulkija kaatui törmäyksen voimasta ja sai vammoja päähänsä sekä niskaansa. Vammojen vakavuudesta ei ole tietoa. Jalankulkija toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa. Henkilöauton kuljettaja oli poistunut paikalta poliisin saapuessa, mutta hänet tavoitettiin kotoaan. Tapahtumahetkellä oli vesisade ja pimeää eikä kuljettaja ollut havainnut jalankulkijaa ajoissa. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin.