Tapon yrityksiä Raumalla - nuori mies kävi saksien kanssa ihmisten päälle

Kaikki asianomistajat ovat täysi-ikäisiä ja epäilty on 19-vuotias raumalainen mies.

| Päivitetty

Nuori raumalainen mies riehui varhain sunnuntaiaamuna saksien kanssa Syväraumassa. Hän kävi useiden ihmisten kimppuun ja uhkasi tappaa heidät.

Ensimmäinen tieto miehestä tuli hätäkeskukseen sunnuntaiaamuna kello 7.22. Ilmoitus tuli Suvitien ja Syväraumankadun risteyksen vieressä olevalta laiturilta.

Mies oli hyökännyt laiturilla olleen toisen miehen kimppuun ja uhannut tappaa tämän. Hyökkääjä löi toista miestä saksilla, mutta tämä sai iskut torjuttua ja pääsi pakoon. Uhrille ei aiheutunut fyysisiä vammoja.

Hyökkääjä jatkoi matkaansa Syväraumankatua keskustan suuntaan. Syväraumankadulla hän kohtasi kaksi miestä, jotka olivat paritalon pihalla tupakalla. Mies uhkasi myös heitä tappamisella ja hyökkäsi heidän päälleen.

Miehet pääsivät pakoon sisälle taloon ja saivat oven kiinni. Hyökkääjä kuitenkin rikkoi asunnon ikkunan ja pääsi sitä kautta sisälle.

Sisällä asunnossa hyökkääjä yritti lyödä kaikkia kolmea asunnossa ollutta ihmistä saksilla ja uhkasi tappaa heidät.

Asukkaat onnistuivat väistämään hyökkääjän iskut, eikä heille aiheutunut fyysisiä vammoja.

Poliisi ehti paikalle nopeasti ja sai miehen kiinni asunnosta. Kiinniotossa mies syyllistyi virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen ja hänen taltuttamisekseen käytettiin sähkölamautinta.

Kaikki asianomistajat ovat täysi-ikäisiä, ja epäilty on 19-vuotias raumalainen mies.

Lounais-Suomen poliisi kertoi sunnuntaina iltapäivällä Länsi-Suomelle, että mies oli toimitettu kiinnioton jälkeen sairaalan. Häntä ei oltu vielä kuultu, joten poliisi ei voinut kommentoida, mistä miehen uhkaukset ja riehuminen olisivat saattaneet johtua.

- Se kaikki selviää aikanaan tutkinnassa, poliisista todetaan.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut