Tarja Filatov seminaariin Raumalle

Satakunnan ELY-keskuksen hallinnoma työmarkkinaprojekti Välkky järjestää maanantaina 2. syyskuuta Rauman Posellissa seminaarin MUUTOS24! Välityömarkkinoihin ja kuntien työllisyydenhoitoon Satakunnassa keskittyvässä tilaisuudessa kuullaan kansanedustaja Tarja Filatovin ajatuksia välityömarkkinoiden toimivuudesta ja kuntayhteistyöstä. 

Muita puheenvuoroja esittävät työllisyydenhoidon päällikkö Juha Laine Porin kaupungilta ja yksikön päällikkö Juhani Sundell Satakunnan ELY-keskuksesta. Satakunnan työllisyydenhoidon kuntaselvityksen vuonna 2010 tehnyt kehitysjohtaja Mikko Kesä Innolik Research Oy:stä käsittelee esityksessään työllisyydenhoidon nykytilaa uusien tilastojen pohjalta.

Välkky-projekti on tarkoitettu edistämään pitkäaikaistyöttömien ja vaikeasti työllistyvien sijoittumista avoimille työmarkkinoille. Välkyn pääasiallisena tavoitteena on saada työntekijät ja työnantajat kohtaamaan toisensa.

Välkyn ja Rauman kaupungin hallinnoiman RaUMA-projektin yhteistyössä järjestämä tilaisuus on 2. lokakuuta. Silloin pääluennoitsijana Rauma-salissa toimii Tommy Hellsten aiheena erilaisuuden voima työyhteisössä. 

www.valkky.fi