Tässä on Raumalla järjestetyn massiivisen koiranäyttelyn kaunein koira – katso kuva uljaasta ilmestyksestä

Valinta tehtiin kaksipäiväisen Rauma Show -tapahtuman päätteeksi. Omistaja suorastaan ihmettelee, mitä Raumalla oikein tapahtui, ja kertoo olevansa onnellinen ja ylpeä.

| Päivitetty

Raumalla järjestettiin viikonloppuna varsin massiiviseksi luonnehdittava koiranäyttely.

Rauma Show keräsi Äijänsuon urheilualueen ympäristöön liki 1200 koiraa ja arviolta 3000 ihmistä. Länsi-Suomi raportoikin tunnelmia paikan päältä lauantaina:

Tuhat koiraa valloitti Äijänsuon – koiraharrastus on elämäntapa siinä missä jääkiekon fanittaminen, toteavat harrastajat

Sunnuntai-iltana kisajärjestäjä tiedotti myös "Best In Show" -valinnasta.

Kaikkien rotujen keskuudesta valittava yksilö on tiedotteen mukaan yksinkertaisesti "Rauman näyttelyn kaunein koira".

Kyseessä on siperianhusky, jonka kennelnimi on Mc Quinn's The Shades of Ambition.

Oletettavasti arjessa tätä uljasta koiraa kutsutaan jollakin hieman tuttavallisemmalla nimellä, mutta se ei tiedotteesta selviä.

Pieni tutkimusmatka omistaja Patrik Keskilän Facebook-sivujen julkisiin päivityksiin kuitenkin kertoo, että koiran kutsumanimi on Sade.

Keskilä oli ennättänyt tehdä Rauman best in show -valinnastakin päivityksen, jossa hän suorastaan ihmettelee, mitä Raumalla oikein tapahtui. Sade teki hänestä "jälleen kerran onnellisen ja ylpeän kasvattajan, omistajan ja käsittelijän".

Toiseksi omistajaksi tiedotteessa mainitaan Timo Kuosmanen.

Toiseksi best in show -kisassa tuli Sanna Tammen ja Jaana Railamaan omistama portugalinvesikoira Adventurer's Dorian Gray By Alex, kolmanneksi Hanna Granlundin skyenterrieri Buckwheater's Killarney Fern ja neljänneksi Jaana Karenmaa-Nurmisen ja Tiina Karenmaa- Virtasen omistama lhasa apso Diamella Oh My Goodness.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut