Tässä on Raumalla järjestetyn massiivisen koiranäyttelyn kaunein koira – katso kuva uljaasta ilmestyksestä

Jokaisesta rodusta valitaan näyttelyssä oman rotunsa paras koira, joka etenee ryhmäkilpailuun. Nämä koirat ovat corgeja. Koko kilpailun kauneimmaksi koiraksi valittiin kuitenkin toisen rodun edustaja.

Raumalla järjestettiin viikonloppuna varsin massiiviseksi luonnehdittava koiranäyttely.

Rauma Show keräsi Äijänsuon urheilualueen ympäristöön liki 1200 koiraa ja arviolta 3000 ihmistä. Länsi-Suomi raportoikin tunnelmia paikan päältä lauantaina:

Tuhat koiraa valloitti Äijänsuon – koiraharrastus on elämäntapa siinä missä jääkiekon fanittaminen, toteavat harrastajat

Sunnuntai-iltana kisajärjestäjä tiedotti myös "Best In Show" -valinnasta.

Kaikkien rotujen keskuudesta valittava yksilö on tiedotteen mukaan yksinkertaisesti "Rauman näyttelyn kaunein koira".

Kyseessä on siperianhusky, jonka kennelnimi on Mc Quinn's The Shades of Ambition.

Kisajärjestäjän julkaisemassa kuvassa siperianhusky Mc Quinn's The Shades of Ambition, joka valittiin Raumalla järjestetyn Rauma Show -koiranäyttelyn kauneimmaksi koiraksi. Kuvaan ovat tämän uljaan ilmestyksen lisäksi päässeet myös omistaja Patrik Keskilä sekä kisan tuomarina toiminut Irina Poletaeva. Kuva: Carita Westermark

Oletettavasti arjessa tätä uljasta koiraa kutsutaan jollakin hieman tuttavallisemmalla nimellä, mutta se ei tiedotteesta selviä.

Pieni tutkimusmatka omistaja Patrik Keskilän Facebook-sivujen julkisiin päivityksiin kuitenkin kertoo, että koiran kutsumanimi on Sade.

Keskilä oli ennättänyt tehdä Rauman best in show -valinnastakin päivityksen, jossa hän suorastaan ihmettelee, mitä Raumalla oikein tapahtui. Sade teki hänestä "jälleen kerran onnellisen ja ylpeän kasvattajan, omistajan ja käsittelijän".

Toiseksi omistajaksi tiedotteessa mainitaan Timo Kuosmanen.

Toiseksi best in show -kisassa tuli Sanna Tammen ja Jaana Railamaan omistama portugalinvesikoira Adventurer's Dorian Gray By Alex, kolmanneksi Hanna Granlundin skyenterrieri Buckwheater's Killarney Fern ja neljänneksi Jaana Karenmaa-Nurmisen ja Tiina Karenmaa- Virtasen omistama lhasa apso Diamella Oh My Goodness.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Tuhat koiraa valloitti Äijänsuon – koiraharrastus on elämäntapa siinä missä jääkiekon fanittaminen, toteavat harrastajat