Tästä kankaasta taiotaan kansanedustaja Kristiina Salosen puvun alaosa itsenäisyyspäivän Linnan juhliin – "Jotain juhlavaa, näkyvää ja persoonallista"

Tämä kangas hulmahtaa kansanedustaja Kristiina Salosen puvun helmoissa Presidentinlinnan juhlissa itsenäisyyspäivänä. Puvun suunnitellut Sanni Takkinen (kesk.) on itse piirtänyt kankaassa olevan kuosin. "Tiukka aikataulu on tuonut haasteita. Painokuosi täytyy saada sopimaan yläosan kanssa ja kankaan laadun ja koon pitää olla oikea. On puhuttu päivistä, että kaikki ehtii valmiiksi", Takkinen kertoo. Laura Tainio (vas.) ja Saara Kortteus ihailevat kaunista puuvillasatiinista kangasta.
Tämä kangas hulmahtaa kansanedustaja Kristiina Salosen puvun helmoissa Presidentinlinnan juhlissa itsenäisyyspäivänä. Puvun suunnitellut Sanni Takkinen (kesk.) on itse piirtänyt kankaassa olevan kuosin. "Tiukka aikataulu on tuonut haasteita. Painokuosi täytyy saada sopimaan yläosan kanssa ja kankaan laadun ja koon pitää olla oikea. On puhuttu päivistä, että kaikki ehtii valmiiksi", Takkinen kertoo. Laura Tainio (vas.) ja Saara Kortteus ihailevat kaunista puuvillasatiinista kangasta. Kuva: Elina Lammela

Kun euralainen kosmetologiopiskelija Laura Tainio kuuli, että hänellä olisi mahdollisuus päästä tekemään kansanedustaja Kristiina Salosen (sd.) meikki itsenäisyyspäivän Linnan Juhliin, kävi hänen päässään todellinen tunteiden myllerrys.