TE -toimisto siirtyy työnhakijoiden osalta ajanvarauspalveluun

Satakunnan TE-toimisto siirtyy kesäkuusta alkaen työnhakija-asiakkaiden osalta ajanvarauspalveluun.

Henkilökohtaista asiantuntijapalvelua saa jatkossa ajanvarauksella. TE-toimistossa asiakkaana oleva työnhakija voi jättää yhteydenottopyynnön haluamaansa toimipaikkaan esimerkiksi nettisivuilta löytyvällä yhteydenottopyyntölomakkeella. Yhteydenottopyyntöön vastataan kolmen päivän kuluessa.

Työnhaku käynnistetään verkon kautta osoitteessa te-palvelut.fi. TE-toimisto on yhteydessä asiakkaaseen 14 päivän kuluessa työhaun aloittamisesta sopiakseen jatkotoimista.

Monet rutiiniluonteiset asiat ovat siirtyneet pääosin verkon kautta hoidettaviksi. Mikäli verkkoasioinnissa tulee ongelmia, työnhakija voi olla yhteydessä valtakunnalliseen Työnlinjan puhelinpalveluun tai käydä toimipaikkojen neuvonnassa.

Satakunnan TE-toimiston kaikissa toimipaikoissa Porissa, Raumalla, Harjavallassa ja Kankaanpäässä verkkoneuvojat antavat henkilökohtaista opastusta verkkopalvelujen käyttöön.

Muutos on osa valtakunnallista TE-palvelu-uudistusta. Muutoksilla pyritään syventämään henkilökohtaisen asiakaspalvelun laatua ja tehokkuutta.