Teatterin syksyssä musikaalikomediaa ja Christien Hiirenloukku

Rauman kaupunginteatterin ensi syksyn ohjelmiston muodostavat musikaalikomedia Herrasmieshuijarit, dekkari Hiirenloukku sekä Timo Parvelan lastenkirjoihin perustuva lastennäytelmä Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä. Lastennätelmän ensi-ilta on jo toukokuussa.

Broadwaylla kantaesitetty Herrasmieshuijarit perustuu samannimiseen elokuvaan. Sen on kirjoittanut Jeffrey Lane, musiikki ja sanoitukset ovat David Yazbekin. Kaupunginteatterille esityksen suomentaa ja ohjaa Kari Arffman.

Päärooleissa vierailevat Lauri Ketonen, Teemu Koskinen ja Helena Rängman. Ensi-ilta on 29. 10.

Musiikista vastaa kapellimestari Perttu Suominen ja koreografiasta Sari Louko. Lavastuksen suunnittelee Samuli Halla ja pukusuunnittelu on Helena Nykäsen käsialaa.

Tulevan syksyn ohjelmistoon kuuluu myös rikosnäytelmien klassikko, Agatha Christien Hiirenloukku. Aikanaan radiokuunnelmasta muokattuun novelliin (Three Blind Mice) pohjautuvaa näytelmää on esitetty Lontoossa jo vuodesta 1952 ja se on maailman pisimpään yhtäjaksoisesti esitetty näytelmä.

Esityksen ohjaa teatterinjohtaja Iiris Rannio. Lavastus ja pukusuunnittelu ovat Tiina Hauta-ahon. Ensi-ilta on 10.9.

Teemu Koskinen (vas.), Helena Rängman, Lauri Ketonen ja Raisa Sorri näyttelevät Rauman kaupunginteatterin syksyn musikaalikomediassa Herrasmieshuijarit. Esityksen suomentaa ja ohjaa Kari Arffman. Musiikista vastaa tuttuun tapaan kapellimestari Perttu Suominen. Kuva: Pekka Lehmuskallio.