Teemu Knuutilan uusin alus matkasi Southamptonista Raumalle, mutta ensi kesänä se voi liikkua vaikka missä: "Sinne mennään, mistä massia tulee"

Mahonkia piisaa: Princess Carolinen sisätiloissa puu on hallitseva elementti. Nykymääräyksillä puuta ei voisi näin paljoa käyttääkään, sanoo West Coast Seaservicen yrittäjä Teemu Knuutila. Aluksen ravintolasalia esittelee matkailu- ja ravintolatoimenjohtaja Stella Nordlund.
Mahonkia piisaa: Princess Carolinen sisätiloissa puu on hallitseva elementti. Nykymääräyksillä puuta ei voisi näin paljoa käyttääkään, sanoo West Coast Seaservicen yrittäjä Teemu Knuutila. Aluksen ravintolasalia esittelee matkailu- ja ravintolatoimenjohtaja Stella Nordlund. Kuva: Juha Sinisalo

Kuusi päivää ja yhdeksäntoista tuntia. Vain sen verran kului aikaa m/s Princess Carolinen matkaan Southamptonista Raumalle. "Oltiin varauduttu vähintään kymmeneen päivään, jopa kahteenkin viikkoon. Mutta parempaa keliä ei olisi voinut olla. Pohjanmeri oli kuin maitoa", tokaisee West Coast Seaservicen yrittäjä Teemu Knuutila.