Henkilöauto ja säiliökuorma-auto kolaroivat Eurajoella aamuliikenteessä

Liikenne oli onnettomuuspaikalla pitkään poikki. Noin puoli kymmenen maissa liikenne saatiin vetämään molempia kaistoja pitkin.

| Päivitetty

Vakavilta henkilövahingoilta on todennäköisesti vältytty henkilöauton ja säiliökuorma-auton törmäyksessä Eurajoella tänään maanantaina puoli seitsemän aikaan.

Kasitie oli puoli tuntia suljettuna kaikelta liikenteeltä. Satakunnan pelastuslaitos kertoi, että toinen kaista saatiin liikenteen käyttöön hieman yli kello seitsemän. Noin puoli kymmenen maissa liikenne saatiin vetämään molempia kaistoja pitkin.

Onnettomuuden syytä ei vielä tiedetä. Tien pinta oli tapahtumahetkellä hyvin liukas. 

Molemmissa ajoneuvoissa oli yksi henkilö. Henkiöauton kuljetteja loukkaantui, mutta hänen tilastaan ei ole tarkempaa tietoa.

Onnettomuuden tapahtumapaikka on liikennetiedotteen mukaan 3,2 kilometriä Luvian eteläisestä liittymästä Kuivalahden ja Irjanteen suuntaan. Onnettomuuden vaikutusalue oli 900 metriä.

Paikan päällä oleva lukijamme kertoi kello kahdeksalta, että avoinna oleva kaista alkoi vasta silloin vetää liikennettä. Jonotusta kesti kolme varttia.

Juttua mukattu: Uutiseen lisätty huomautus, että liikenne sujuu yhtä kaistaa pitkin vaikkakin hitaasti. Myöhemmin lisätty lukijan kommentti paikan päältä.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut