Tul toril -teematorit jatkuvat U:gissa

Uudenkaupungin torilla vietetään lauantaina 1. elokuuta klo 9-14 Musatoria, joka on jälkimmäinen kahdesta Crusell-viikon teematorista.

| Päivitetty

Uudenkaupungin torilla vietetään lauantaina 1. elokuuta klo 9-14 Musatoria, joka on jälkimmäinen kahdesta Crusell-viikon teematorista. Musatorilla voi viettää päivää kaupungin sydämessä musiikin ja ostoksien parissa. Sielunravinnon lisäksi torilta löytyvät myös kaikki tutut toriherkut.

Toripäivän musiikillinen osuus alkaa klo 10.30, kun lavan ottaa haltuunsa Trubaduuri Mikko Itäranta. Crusell-viikon muiden päivien tapaan päivänpuhallus kajahtaa ilmoille klo 12. Vuorossa ovat Oboistit, eli Jacques Tysin mestarikurssin oppilaat. Päivän musiikkitarjonta ei sunkaan pääty päivänpuhallukseen, vaan heti sen jälkeen lavalla esiintyvät Päivi Kurkilahti ja Sanna Koivunen.

Tul toril -teematorit järjestetään kesän kaikkina lauantaipäivinä 5. syyskuuta saakka. Eri alojen yrittäjät, yhdistysten ja yhteisöjen jäsenet, harrastajat ja aktiivit ovat tervetulleita esittelemään palveluitaan ja myymään tuotteitaan teematoreille. 

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut