Tunnettuja Rauman kehittäjiä kaupungin Facebook-vieraina

Rauman tulevaisuutta, Rauman Tarinaa kirjoitetaan kauppatorilla Rauma-päivänä 17.4. klo 10-16. Facebook-vieraiksi ja kirjoittamisen alustajiksi torille on kutsuttu kehittämisideoistaan tunnettuja vaikuttajia. Raumalaiset pääsevät torilla kommentoimaan alustajia ja osallistumaan itsekin Rauman Tarinan kirjoittamiseen.

Tarinan etenemistä voi seurata ohjelmalavan isolle screenille heijastetulta kaupungin Facebook-sivulta facebook.com/raumafi. Torille toivotetaan tervetulleiksi raumalaisia kommentoimaan alustajia ja kertomaan mitä itse arvostavat Raumalla. Erityisesti halutaan kuulla raumalaisilta, mitä kukin olisi itse valmis tekemään ja mitä pitäisi yhdessä tehdä.

Tulevaisuuden rakentamisessa on kyse erityisesti nuorten mielipiteistä. Siitä, millaisena nuoret näkevät tulevaisuuden Rauman. Kynnys on nyt matala ja Facebook-vuoropuheluun on nuorten helppo osallistua. Rauman tulevaisuutta, Rauman Tarinaa kirjoitetaan parasta aikaa kaupungin omassa sosiaalisessa mediassa Kehittämisfoorumilla, Facebookissa, eri työpajoissa, eri ihmisten kanssa, eri puolilla kaupunkia - nyt jopa kauppatorilla.

Yhteiseen tarinaan on kynänjälkensä jättänyt jo yli 100 henkilöä. Heidän lisäkseen tulevat vielä Kehittämisfoorumin kautta annetut mielipiteet ja palautteet. Se on paljon reilun kuukauden aikana. Yhteenvetoa Rauman Tarinan vuoropuhelusta julkaistaan 19.4. Rauman kaupungin omassa sosiaalisessa mediassa, kaupungin Kehittämisfoorumilla http://foorumi.rauma.fi, Facebookissa ja Twitterissä sekä kaupungin ajankohtaisissa uutisissa.