Tuntemattoman iäkkään naisen henkilöllisyyttä selvitellään

Lounais-Suomen poliisi toivoo yhteydenottoja tuntemattoman iäkkään naisen henkilöllisyyden selvittämiseksi. Turun Kärsämäentie 2 -osoitteessa sijaitsevassa valintamyymälässä maanantaina kello 10.45 asiakkaana ollut naisasiakas sai sairaskohtauksen ja hänet toimitettiin hoitoon TYKS:iin.

Tämä vielä tunnistamaton nainen oli kuljetettu tajuttomana hoitoon, eikä hänen henkilöllisyyttään vielä tiedetä. Naisella ei ollut mukanaan mitään hänen henkilöllisyydestään kertovaa dokumenttia tai asiakirjaa.

Tällä hetkellä edelleen TYKS:ssä tajuttomana hoidossa oleva nainen on iältään 70-80-vuotias, normaalivartaloinen, vaaleaihoinen suomalainen.

Yksin kaupassa ollut nainen oli puhunut suomea. Hänellä on ruskean-harmaat lyhyet hiukset. Pituudeltaan nainen on noin 160 cm.

Hän oli pukeutuneena musta-valkoiseen paitaan, valkoiseen takkiin, tummiin ruutukuviollisiin housuihin ja valkoisiin kenkiin. Lisäksi hänellä oli sini-valkoinen kaulahuivi.

Mukana kaupassa hänellä oli musta kangaskassi sekä hieman käteistä rahaa. Hänen hallustaan löytyi myös avainnippu, jossa oli kodin lukitukseen ja turvajärjestelmiin liittyviä esineitä.

Juuri ennen tajunnan menettämistään hän oli ilmaissut asuvansa yksin.