Turhautunut jäätelömyyjä sai aikaan kohun

Kesätyöntekijän turhautuminen raumalaisessa jäätelökioskissa aiheutti hurjan hälyn sosiaalisessa mediassa. Jäätelökioskissa myyjänä toiminut henkilö jakoi Facebookissa kuvan, jossa jäätelön myyntiin liittyvää välineistöä oli asetettu Anundilanaukiolla sijaitsevan suihkulähteen reunalle. Kuvassa oli myös tiskiharja sekä tiskiainepullo. Kuvasta sai käsityksen, että myyjä olisi pessyt jäätelökauhoja suihkulähteessä.

– Olemme tietoisia tästä ikävästä kuvasta. Olemme myös ilmoittaneet asiasta poliisille, kertoo jäätelökioskin tuohtunut omistaja.

Raumalla vietettiin viime perjantaina Mustan Pitsin yötä. Festivaali toi Vanhaan Raumaan useita kojuja ja ravintola-alueita. Erikoisjärjestelyistä johtuen myös jäätelokioskin paikkaa oli jouduttu vaihtamaan. Uudessa paikassa ei kuitenkaan ollut yhteyttä vesipisteeseen, joten jäätelömyyjien piti käydä pesemässä tarvikkeita kauppatorilla sijaitsevassa kioskissa.

– Kyseinen myyjä ei ilmeisesti ollut tästä asiasta mielissään ja päätti laittaa provosoivan kuvan nettiin, toteaa kioskin omistaja.

Siitä ei vielä ole tietoa, pesikö myyjä todella välineistöä suihkulähteessä vai oliko kyseessä pelkkä lavastus. Se on kuitenkin totta, että hän oli laskenut jäätelön myyntiin tarkoitetut ottimet maahan, likaiselle kivetykselle. Myös se on totta, että kuva kiiri sosialisen median avulla koko Suomen tietoisuuteen.